• 5700 Gyula, Nagyváradi út 35.
  • +36 70 267 7365
Páratlan ízek és szakértelem egy igazán szép étteremben!

Ahogy a hotelt, úgy az éttermet is az igényesség és a szakértelem határozza meg. Az étterem kialakításánál, valamint a személyzet kiválasztásánál is elsődleges szempont volt, hogy a szállóvendégeinket ugyanezen szemlélet mentén szolgálhassuk ki.

150 fős befogadó képesség

Éttermünk svédasztalos kínálatában a hazai és regionális ételeket, hagyományos és reform ízeket egyaránt megtalálnak.Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, alakítjuk étlapunkat, és kívánságra egyedi kéréseket, ételérzékenység esetén egyedi megrendeléseket is fogadunk!

St. Andrea borok

"Törekszünk a jónak gyakorlására"- páratlan St. Andrea borkínálat. Magyar Bor Nagydíj 2016 XIII. Pannon Bormustra-Áldás és Hangács bikavér csúcsbor.

A séf ajánlata


Sokan azt mondják a salátákkal nem lehet jóllakni, de ez valójában nem igaz. A cézár saláta nem csak finom és egészséges, hanem laktató is, remek ebéd vagy vacsora minden évszakban.


Ki ne vágyna egy csodálatos citromos csirkemellre, egy kis kakukkfűvel spékelve, nem igaz? Ha erre vágysz akkor az Aqua Hotelben megtalálod.


Tanyasi tyúkból főtt, aranysárga, gyöngyöző leves, metéltre vágott főtt hússal, répával, zöldborsóval házi csigatésztával.


Választható levessel - Húsleves csigatésztával - Gyümölcs leves Rántott csirkemell hasábburgonyával.

Az Aqua Hotel séfje